Σχετικά

Ο Όμιλος Φωτογραφίας του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Αθηνών αποτελεί έναν φιλόξενο χώρο καλλιέργειας θετικής στάσης απέναντι στη φωτογραφία ως μέσου έκφρασης και επικοινωνίας και αποβλέπει στην απόκτηση βασικών γνώσεων, στον πειραματισμό, στην αρμονική συνεργασία, στην ανάπτυξη της αισθητικής των μελών του και στην καλλιέργεια νέων δεξιοτήτων.

Ειδικότερα, ο Όμιλος στοχεύει στην εξοικείωση με τη  χρήση φωτογραφικού εξοπλισμού (φωτογραφικές μηχανές, φακοί, τρίποδες, κινητά τηλέφωνα, φωτογραφικό χαρτί), στη γνωριμία και την εξοικείωση με τον σκοτεινό θάλαμο (εμφάνιση και εκτύπωση φιλμ), στην εξοικείωση με λογισμικά επεξεργασίας εικόνων και παρουσιάσεων, στην πραγματοποίηση φωτογραφικών εξορμήσεων και την επίσκεψη εκθέσεων φωτογραφίας, στην οργάνωση εντέλει και στη δημόσια παρουσίαση της δουλειάς των μελών του, με την πραγματοποίηση έκθεσης φωτογραφίας στο τέλος του σχολικού έτους.

Η ιστοσελίδα αυτή αποτελεί τη διαδικτυακή έκφραση του Ομίλου. Εδώ θα βρείτε επιλεγμένες αναρτήσεις φωτογραφιών, ανακοινώσεις, ειδήσεις, προτάσεις κ.α.

Υπεύθυνοι καθηγητές του Ομίλου:

Σχολικό έτος 2018-2019: Μυλωνά Αναστασία – Καρύδης Σπύρος